Ylläri, että paino on viikonlopun jälkeen nousussa. Tiesinhän mä se etukäten, mutta silti on ikävä huomata että on paisunut vkl:n aikana. Paino oli äsken punnittuna 59.9, eli ei mitään edistystä viimeviikkoiseen. En oo ihan varma, mutta mun mielestäni paino oli sama viikko sitten... Joten mitään siis ei tapahtunut. Loppuviikolla kuitenkin pitäisi pudottaa painoa, en tunne oloani kovin mukavaksi tälläisen mahan kanssa. Se ahdistaa mua.

Koulussa oli tänään kamala päivä, tunsin koko ajan että näytin ihan kamalalle. Aamulla satoi ja hiukseni meni kiharaan ja näytin mopilta koko loppupäivän. Suorastaan masentavaa. Lisäksi maha pullotti aika reippaasti, en ole vielä saanut tiputettua viikonlopun syömisiä.

Sain kuitenkin eilen varattua sen Barcelonan-matkan ensi helmikuulle ja vielä siihen hotelliinkin mihin halusin. Vanhemmat vastusti hieman ajatusta, koska hotelli oli aika kallis, mutta suostuivat sitten kun perustelin tarpeeksi kauan, miksi juuri se hotelli on meille paras. Business-luokan lentolippuihin ne ei sentään suostunu, mutta se ei ollu kyllä yllätyskään.

Ostin tänään uuden harjan. Jes.

Aivot on nyt vähän nollassa, joten juttu on vähän sekaista. Tarvisin perjantaihin mennessä 35 euroa (mieluummin 70€) jotta saan uuden paketin Prioriniä, se alkaa loppumaan. En ole vieläkään tyytyväinen hiuksiini, mutta perjantaina mulla on parturi, joten aion metsästää netistä sopivan kuvan hienoista hiuksista ja sitten leikata sellaset.