Oon täydellisen masentunu, pettynyt itseeni, vihainen, turhautunut, kaikkea. En ymmärrä, miksi paino aina vain nousee. Vaikka yritän hillitä syömisiäni (tänään söin vain yhden pakollisen ruoan sisältäen yhden jauhelihapihvin YÖK, intialaista perunakasvisjuttua ja vähän salaattia) ja silti lihon. Kävin äsken tarkistamassa painoni, se oli 62.4. Meinasin pökertyä vaa'alle, kuinka painoa voi kertyä niin nopeasti ?! Koitin ajatella järjellä, että olen syönyt yli päivittäisen kalorinkulutukseni (noin 1600 kcal), mutta eihän se voi olla mahdollista ruokamäärällä, jonka kerroin edellä ?! En tajua, voisiko joku, joka asiasta tietää, kertoa, mitä tämä ihmeellinen, ällöttävä painonkohoaminen tarkoittaa ja ennen kaikkea, miten sem voi estää ?

Laskin painoni tiedettyäni indeksini, se oli 19sta kieppellä. Oikeasti, alan itkemään kohta. Mitä jos en voi hallita tätä hirveää painonnousua ja lihon kammottavaksi pullaksi ?! Sitä olen jo, kun mitat ovat 62.4/180.6. Voisin viiltää mahani irti. Ällötän itseäni enemmän kuin pitkään aikaan. Lohduttauduin kuitenkin ajatuksella, että pääsen taas ensi syksynä laihduttamaan tehokkaasti.

Jatkan huomenna, jäi tärkeitä asioita kertomatta mutta enää ei jaksa.

Suuri kiitos Anonyymille, joka postasi linkin sivustolle www.sadetanssi.suntuubi.com. Mukava sivu, joon rekistöröidyin heti. En olisi itse sivua löytänyt, kiitos < 3