Aargh, tää päivä oli ihan hirvee. Oli enkun koe, meni päin helvettiä, ja painoki pomppii liikaa. Koulusta tullessani paino oli 58.6, mutta kun olin syönyt (4 tlk hilloa, 3 viipaletts juustoa, limsaa ehkä 3 dl, 1 suklaakeksin, 3 ruokosokeripalaa ja 8 palaa sokeritonta purkkaa), paino oli 59.2!!

Voisin kuolla, vaan 100 grammaa vähemmän kuin aamulla. Luulen kuitenkin, että nukkumaan menoon mennessä se vähän laskee, johonkin 59.0 - 58.8 välille ehkä... toivotaan.

Huomenna on liikuntaa, ja kaikki pääsee taas nauraan mun läskille mahalle ja rumille jaloille. Oon jo nyt vähän angst, ja toi kyl vaan lisää sitä. No, pakko vaan yrittää.

Sain tänään myös vahingossa tietää yhden poikapuolisen kaverini painon ja pituuden. Laskin niistä BMI:n, ja se oli 22.2. Oli ihan järkyttynyt, koska kyseinen tyyppi ei näytä lihavalta. Mä näytän läskiltä, vaikka indeksi olis 18.5. Vittu ärsyynnyn.

Huomenna olis tarkotus päästä vähintään yhtä alas kun tänään, tavoitteena 58.5. Se voi olla aika paha, mutta yritän kuitenkin. Syöminen huomenna täytyy olla nolla, tänäänkin ahmin fädärinä kaikkee paskaa. Yök oksetan itseeni.