CW: 59.8
HW: 72.5
GW1: 58.0
GW2: 55.0
H: 180 cm

Oli pakko tehdä blogi, muuten ei ajatukset vaan pysy kasassa. Oon 15-vuotias poika, jolla on ongelmia mm. itsetunnon, anoreksian ja ystävien kanssa. Mut ihan sama.

Vappu on takana, ja mukaan jäi 1 ällöttävä lisäkilo. Hyi vittu osaan olla kamala. Tällä hetkellä mitat on 180 cm ja 59.8 kiloo. Loppuviikko pitää olla syömättä, vaikken tajua kuinka pystyn siihen, joskus tulee vaan pakkohimo syödä. Sille ei vaan voi mitään, ja syömisen jälkeen kaduttaa ihan sairaasti ja haluis oksentaa. Niin en oo vielä tehny, mutta voi olla et senkin käytännön aika tulee pian. Mässäsin tänään muutenki ihan himona ruokaa, kokonaisuudessaan puol litraa light siiderii, kakkua ehkä 50 grammaa, kurkkupaloja 5, kevytfetaa 5 kuutioo, 2 juustoviipaletta (28% rasvaa), ~10 pähkinää, ja vettä. Hyi vittu oisin voinu jättää syömättä. Tänä aamuna paino oli huikaisevat 60.1 ja huomenna aamulla painon pitäis olla jotain 59.5-59.0 et oisin tyytyväinen. Eilen illalla paino oli vitun järkyttävät 60.8, joten alaspäin on menty, vaikkakin vain nestettä. Perjantai-iltana tällä viikolla painon pitää olla välillä 58.0-58.2. Epäilen ettei onnistu, mut pakko yrittää. Kuntoilin tänään myös kuntopyörällä, poljin 45 min polttaen 600 kcal. En usko et toi oikeesti olis noin paljon, ei ainakaan oo missään vielä näkyny.

Tää syömisongelma on aiheuttanu myös tosi paljon vaikeukia ihmissuhteille. Suurin osa poika-puolisista kavereista pitää ihan neitinä, vaikka yritän kuinka selittää, et ei mulla oo ongelma. Ei kyl ookkaan, haluun vaan kiinteytyä vähäsen. Ennen olin järkyttävä pulla, painoin 70 kiloo, joten luulis kaikkien olevan ihan tyytyväisiä. Mut ei kiinnosta, ihan sama. Myös tyttö-puoliset kaverit on alkanu huomautteleen käsivarsien ja reisien paksuuksista, ja se haittaa mua tosi paljon.

Jos joku lukee tätä, olis äärimmäisen mahtava juttu, jos viittisitte jättää jotain kommenttii. Arvostaisin sitä tosi paljon : )