Priorinin aloituksesta on kulunut nyt 2 viikkoa. Hiustenlähtö on jatkunut, mutta päänahka on tervehtynyt ja hiukset ovat vahvempia ja kiiltävempiä. Silti se tärkein päämäärä, eli hiustenlähdön loppu, ei ole vielä saavuttevissa. Siihen menee oppaan mukaan noin 3-6 kuukautta, mitä en kyllä ihmettele. Lääke tuntuu toimivan, mutta tosi hitaasti.

Tän päivän syömiset:
aamupala: ei mitään
päiväruoka: nuudeleita, pari pähkinää
välipala: suklaajäätelöä (meni varmaan puol litraa, tuli himo :S)
iltapala: ei mitään

lisäksi vettä, kevytlimsaa ja 1 keksi

Painoa en ole vielä tarkistanut, aamulla se oli 61.0. Tuun kyllä päivittään sen sit myöhemmin.

Tänään sato tosi paljon, joten siivosin vaatekaappini. Huomasin, kuinka rumia vaatteita mulla oli :D. Käyn heittään ne huomenna johonkin vaatekeräykseen, vaikka en tajua mitä afrikkalaiset tekis jollain villaneuleella? Mut vien ne kyllä silti, ehkä joku tarvii jotain sellasta karmeeta t-paitaa jossain...

Huomenna joudun lähteen jumittaan mökille 2 päiväks. Argh, kuinka kamalaa. Ei pysty meneen kaupunkiin, täytyy tehä töitä (poimia marjoja, siivota pihaa, tehdä polttopuita ym ym ym.) ja eikä näe kavereita. Ja sääkin on huono, niin ei voi ottaa aurinkoo laiturilla. Ärsyttävää. Lisäksi pitää yrittää syödä mahdollisimman vähän, mutta mummon valvovien silmien alla se on hankalaa.

Tukholman matka lähestyy (onneksi), lähtö on jo viikon päästä. Vaikka matkalla ei välttämättä oo kovin kivaa, silti pääsee shoppaan ja kuluttaan rahaa. Rahaa mulla on tosi vähän nyt (~250€), koska kesätyöt ei oo viel alkanu. Tää tietenki tarkoittaa, et mun täytyy yrittää kerjätä  porukoilta kaikkee, mikä on säälittävää, mutta tarpeellista. Tarviin ainakin uudet farkut (sellaset emo-tyyliset), pari neuletta, kengät, pikeepaidan ja t-paitoja. No kerron sit lähemmin noista, kun lähesttään tiistaita.

Lisäksi (oon ollu tänään tosi aktiivinen) mietin vähän, mitä lukion kursseja ottaisin. Sillä ei ole kiire, mutta olisi tietenkin hyvä tietää, mitä oikein haluaa. Mä haluisin ehkä joskus tulevaisuudessa lääkikseen/oikikseen, joten mulla on ainakin pitkä matikka. Matikkaa en osaa, mutta sen voi vaihtaa myöhemmin, jos ei suju. Onneksi. Sitten ajattelin ottaa enkkua, ruotsia ja ranskaa (kielet joita luen) aika paljon, koska haluan hyvän kielitaidon. Enkku ja ruotsi oli mulla onneks 10 molemmissa ja kasilla alkaneessa ranskassaki oli 9 todistuksessa. Joten ei pitäisi olla kauheemmin onngelmia. MUTTA reaaliaineissa oon ihan hukassa. Tiedän vain, että otan kaiken mahdollisen yhteiskuntaopista. Muusta en tiedä mitään. Kemia ja fysiikka on välttämättömiä (kai) jos haluaa lääkikseen,  joten niitä on harkittava. Sit bilsaaki olis hyvä lukee, joten otan ehkä sen. En tiiä yhtään. Onneks näitä ei  tarvitse päättää vielä, vasta myöhemmin. Muutenkin lukioon menosta on tulossa aika epäjännittävä juttu, jatkan yläasteen vieressä olevassa lukiossa, johon menee paljon vanhojakin kamuja.

Mutta päivitän painon tänne jossain vaiheessa, niin tiedän, oonko lihonu.

#################EDIT klo 1.35########################

Paino oli 60.7. Hyvä olo : )