Tänään mun päiväni oli hyvä. Siis ihan oikeasti hyvä. En tiedä mistä se johtuu, tänään ei ahdistanu mikään muu kuin aamulla hiustenlähtö pesun yhteydessä. Muuten päivä oli tosi hyvä.

Aamulla lähdin ostamaan yhdessä isäni kanssa kenkiä yhden tutun tärkeisiin rippijuhliin (koko suku paikalla). Tietenkään en löytänyt mitään sopivaa, ja hermostuin kauppojen valikoimiin. Dääm, asuispa New Yorkissa tai Lontoossa eikä tälläsessä käpykylässä kuin mä (Tampereella asun). No, menen ostaan ne kengät jostain, löysin Mekasta aika kivat, mutta kattoo nyt.

Tänään vanhempani päättivät yllättää minut (ja tällä kertaa jopa positiivisesti) ja pyysivät mua mukaan tauluostoksille. Vaikka en hirveästi välitä taiteesta tai sisustuksesta, äitini on siinäkin tosi innostunut ja minunkin huoneeni on hän pitkälle suunnitellut. No, valitsin gallerian valikoimista sellaisen tyypin kuin Kuutti Lavosen grafiikkatyön. En ollut aikasemmin kuullutkaan kyseisestä tyypistä, mutta taulu oli tosi kiva, ja sopii väreiltään huoneeseeni. (Huoneeni on mustavalkoinen, taulu mustavalkovalokuvateos, pakko sopia). Taulu oli minusta aika kallis, ja rahat olisi voitu käyttää paremminkin, mutta ei. Olen kuitenkin tyytyväinen tauluun, se on todella hieno.

Tänään varasin Tukholman matkan (ei saanutkaan varattua lentoja, vaan pakko mennä lautalla). Hotelli oli onneksi se minkä etukäteen suunnittelin ja reissun pituuskin on hyvä, 4 päivää. Ihastuin Tukholmaan jo keväällä luokkaretkellä ja on kiva päästä takaisin.

Paino ei ole tänään hirveästi mielessä liikkunut, on ollut niin paljo kaikkee... Meen käymään kohta vaa'alla, lisään painon tänne vähän myöhemmin.

################EDIT##################
Paino oli 61.2.