Niimpä, pitkästä aikaa taas päivittelen tänne tilannetta. Paino on nyt 60.5, joka on kyllä suuri harppaus ylöspäin. Ällöttää ajatella, että oon lihonut taas vain 2.5 päivän aikana 2.5 kiloa. Olo on turvonnut ja itseinhoinen ja masentunut, niinkuin aina. En ymmärrä, miksi paino nousee aina näin paljon, vaikka en edes syönyt kovin paljoa. En tiiä.

Paino alenee kuitenkin ensi viikolla, ja ajattelin tehdä tästä viikosta oikein tehoviikon. Ruokamäärät mahdollisimman pieniksi, liikuntaa paljon ja monipuolisesti vitamiineja. Taas eilen hiuksia pestessä järkytyin, kun tuntui, että tukkaa irtosi oikein urakalla. Kuitenkin kuivamisen jälkeen tilanne ei enää näyttänyt yhtä pahalta joten olen rauhallisella mielellä tässä jutussa.

Huomenna, tehoviikon ajatusten mukaan, meen salille parin kaverini kanssa, jotka ovat aika urheilijoita. Varsinkin toinen on tosi urheilija, superyvä tennispelaaja hirveillä lihaksilla. Toinen on vähän tuhdimpi entinen jääkiekkoilija, jolla lihaskunto on kohdallaan. Eli ikävää tulee olemaan, oon erittäin huono lihaskunnossa. Onneksi salilla on juoksumatot, jotain urheilua sentään, jota osaan,

Ajattelin tällä viikolla kaivaa myös kuntopyöräni esiin treenausta varten. Se polttaa rasvaa ja on jopa ihan mukavaakin.

Huomenna tulee myös Ugly Betty, ehkä paras sarja ikinä :DD Ei nyt, mutta ihan katsottava kuitenkin. Täytyy ehtiä kotiin siksi, ettei jää katsomatta.

Tuleva viikko on myös viimeinen, jolloin luokkani yläasteella on yhdessä. Sen jälkeen suurin osa meistä hajaantuu 3meen eri lukioon, mikä on minusta aika kurja juttu, koska pidän luokastani. Ikävä tulee monia :(

Mutta huomenna taas lisää, kuinka bodaus/laihdutus onnistuu.



****************EDIT 2 tuntia myöhemmin*******************

Paino ennen nukkumaanmenoa 60.2.